Meny
Meny

Geosheen LED MR16 7W, inklusive dimbar driver (restlager)

7W
399,-
Inkl mva.
Geosheen LED MR16 7W, inklusive dimbar driver (restlager) is available for purchase in increments of 1

Levering: 12 stykk omgående

Varekode: E17 DPM1607P2AT-RD36
Produktbeskrivelse
Denne erstatningslyskilden til downlights kan brukes hvis man allerede har en armatur og ønsker LED-lyskilde i den. Rammen og kassen fra armaturen beholdes, og det er kun innmaten som erstattes.

Rundt hele lyskilden sitter det store kjøleribber som er med på å forlenge levetiden. I motsetning til en LED-pære med sokkel, der all elektronikk sitter inne i pæren, så har denne lyskilden en ekstern driver, slik at elektronikken ikke påvirkes av varmen fra lyskilden. Om lyset skulle gå holder det dermed å skifte driveren, i og med at det som regel er elektronikken som slutter å fungere, ikke diodene.

Driveren er dimbar, og lyskilden kan dimmes med vanlig glødelampedimmer.
Mål: Høyde: 4,5 cm
Diameter: 5 cm
Farge på lyset 2700 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 85
Forventet levetid: 40 000 timer     Mer informasjon >>
Kan dimmes? Ja
Lysspredning: 36°
Produsent
NorDesign

NorDesign AS er en midtnorsk belysningsleverandør som siden 1985 har levert belysning til prosjekter, hus og hytter. Vårt primære marked er Norge, men vi eksporterer også til de andre Skandinaviske landene. Vi utvikler stadig nye produkter, og har i de siste årene blitt en av de største leverandørene av LED belysning. Vi har et godt team av medarbeidere som kan bidra med rådgivning og planlegging av moderne belysningsanlegg.