Meny
Meny

Funk lyspære, 5W LED, Ø: 10 cm

5W
198,-
Inkl mva.
  • Kjøp 3 for 100,- hver og spar 50%

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Forventet tilbake på lager, men leveringstid er inntil videre ukjent.
Varekode: E10 1393070
Produktbeskrivelse
Funk 5W LED globepære for E27, stor skrusokkel. Pæren har matt glass, og er enkel og innbydende å se på, både med og uten skjerm. Diameteren er 10 cm. Pæren kan ikke dimmes.
Mål: Høyde: 14,5 cm
Diameter: 10 cm
Farge på lyset 3000 Kelvin
Kan dimmes? Nei
Forventet levetid: 25 000 timer     Mer informasjon >>
Lysstyrke: 400 Lumen
Fargegjengivelse CRI > 80
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.