Meny
Meny

Funiculi S bordlampe

46W
1994,-
Inkl mva.
Funiculi S bordlampe is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

BlåBlå
GråGrå
HvitHvit
RødRød
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E50 A641-020-H
Vi har flere modeller i Funiculi-serien. Her finner du Funiculi fra Marset
Produktbeskrivelse
Stilig bordlampe fra Marset. Lampefot og stang i lakkert jern og lampeskjerm i lakkert aluminium. Foten er trukket i sort gummi for ekstra beskyttelse. Lampen leveres i flere farger.

Bryter på ledning.
Mål: Høyde: 50,3 cm
Diameter skjerm: 15,5 cm
Diameter lampefot: 19,7 cm
Tilleggsinformasjon
Produsent
Marset

Marset handler om mer enn lamper: vi tar vare på lys, i sine forskjellige nyanser og effekter, til å skape atmosfærer med karakter og forbedre våre kunders livskvalitet.

Les mer - Se lamper

Designer

Lluis Porqueras

LLuís Porqueras

Lluís Porqueras erkjenner at han begynte med design, uten egentlig å vite hva industridesign handlet om. Etter noen kurs i arkitektur i 1956, etablerte han 'Stoa', det første katalanske design-studioet, som blant annet produserte lamper av Enric Franch. Sammen med Jaume Vaquero, etablerte han 'Vapor' i 1979. Selskapet produserte varme, enkle lamper. "Jeg gjorde veldig enkle ting", bekrefter Lluís. "Selv om produksjonsprosessen involverte 25 separate operasjoner, var sluttresultatet enkelheten selv". "Med tiden har jeg kommet til å innse at jeg har vært en veldig dårlig forretningsmann. Heldigvis viste Marset interesse for hva vi gjorde i Vapor, og store deler av vår katalog utgjør nå en del av deres kolleksjon".