Meny
Meny

Funiculi S bordlampe, høyde 50 cm

46W
1976,-
Inkl mva.
Funiculi S bordlampe, høyde 50 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

GråGrå
HvitHvit
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E50 A641-020-H
Vi har flere modeller i Funiculi-serien. Her finner du Funiculi fra Marset
Produktbeskrivelse
Funiculi-bordlampen har et smart retro design og har funksjonelle funksjoner som gjør at den kan lyse i alle retninger.

Funiculi-lampeserien fra 2012 er en ny versjon av en lampedesignet fra 1979, som bevarer lampens stil og dens opprinnelige funksjoner, og denne bordlampen ble utgitt i 2013 da man ønsket å utvide lampeserien.

Denne bordlampen har samme dobbeltklippsmekanisme som i originalen som gjør at den er lett å justere høyden til og lampeskjermen kan roteres 360°, slik at man enkelt kan justere lysretningen etter sine behov. Undersiden av bordlampen er den dekket av gummi, slik at den står stabilt på bordet.

Funiculi-bordlampen kan brukes mange steder med sine funksjoner, f.eks. i stuen som leselys, og som arbeidslampe på skrivebordet.

Lampen leveres i flere farger. Bryter på ledning.
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 50,3 cm
Diameter skjerm: 15,5 cm
Diameter lampefot: 19,7 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Tilleggsinformasjon
Produsent
Marset

Marset handler om mer enn lamper: vi tar vare på lys, i sine forskjellige nyanser og effekter, til å skape atmosfærer med karakter og forbedre våre kunders livskvalitet.

Les mer - Se lamper

Designer

Lluis Porqueras

LLuís Porqueras

Lluís Porqueras erkjenner at han begynte med design, uten egentlig å vite hva industridesign handlet om. Etter noen kurs i arkitektur i 1956, etablerte han 'Stoa', det første katalanske design-studioet, som blant annet produserte lamper av Enric Franch. Sammen med Jaume Vaquero, etablerte han 'Vapor' i 1979. Selskapet produserte varme, enkle lamper. "Jeg gjorde veldig enkle ting", bekrefter Lluís. "Selv om produksjonsprosessen involverte 25 separate operasjoner, var sluttresultatet enkelheten selv". "Med tiden har jeg kommet til å innse at jeg har vært en veldig dårlig forretningsmann. Heldigvis viste Marset interesse for hva vi gjorde i Vapor, og store deler av vår katalog utgjør nå en del av deres kolleksjon".