Meny
Meny

Funiculi gulvlampe, høyde 135 cm

50W
3919,-
Inkl mva.
Funiculi gulvlampe, høyde 135 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

BlåBlå
GråGrå
HvitHvit
RødRød
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E50 A641-H
Vi har flere modeller i Funiculi-serien. Her finner du Funiculi fra Marset
Produktbeskrivelse
Lampen kan justeres i utallige posisjoner og høyder.

Funiculí er en ny utgave av en lampe designet i 1979. Lluís Porqueras har alltid søkt det enkle i sin design. Ta vekk det overflødige og behold det nyttige og enkle objekt. Nå, over tretti år senere, er Funiculí fortsatt tidsriktig. Navnet Funiculí kommer fra “funicular” bevegelse – bevegelse opp og ned. For enklest å løfte og senke lampen benyttes et par klemmer. Skjermen kan roteres 360º. Lampefoten står på gummi og sørger for stabilitet.

Velg mellom flere farger. Bryter på ledningen.
Mål: Høyde: 135 cm
Diameter skjerm: 18,4 cm
Annet: Bryter på ledning
Tilleggsinformasjon
Produsent
Marset

Marset handler om mer enn lamper: vi tar vare på lys, i sine forskjellige nyanser og effekter, til å skape atmosfærer med karakter og forbedre våre kunders livskvalitet.

Les mer - Se lamper

Designer

Lluis Porqueras

LLuís Porqueras

Lluís Porqueras erkjenner at han begynte med design, uten egentlig å vite hva industridesign handlet om. Etter noen kurs i arkitektur i 1956, etablerte han 'Stoa', det første katalanske design-studioet, som blant annet produserte lamper av Enric Franch. Sammen med Jaume Vaquero, etablerte han 'Vapor' i 1979. Selskapet produserte varme, enkle lamper. "Jeg gjorde veldig enkle ting", bekrefter Lluís. "Selv om produksjonsprosessen involverte 25 separate operasjoner, var sluttresultatet enkelheten selv". "Med tiden har jeg kommet til å innse at jeg har vært en veldig dårlig forretningsmann. Heldigvis viste Marset interesse for hva vi gjorde i Vapor, og store deler av vår katalog utgjør nå en del av deres kolleksjon".