Meny
Meny

Funiculi gulvlampe, høyde 135 cm

50W
2702,-
Inkl mva.
Funiculi gulvlampe, høyde 135 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

GråGrå
HvitHvit
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E50 A641-H
Vi har flere modeller i Funiculi-serien. Her finner du Funiculi fra Marset
Produktbeskrivelse
Lampen kan justeres i utallige posisjoner og høyder.

Funiculí er en ny utgave av en lampe designet i 1979. Lluís Porqueras har alltid søkt det enkle i sin design. Ta vekk det overflødige og behold det nyttige og enkle objekt. Nå, over tretti år senere, er Funiculí fortsatt tidsriktig. Navnet Funiculí kommer fra “funicular” bevegelse – bevegelse opp og ned. For enklest å løfte og senke lampen benyttes et par klemmer. Skjermen kan roteres 360º. Lampefoten står på gummi og sørger for stabilitet.

Velg mellom flere farger. Bryter på ledningen.
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 135 cm
Diameter skjerm: 18,4 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Annet: Bryter på ledning
Tilleggsinformasjon
Produsent
Marset

Marset handler om mer enn lamper: vi tar vare på lys, i sine forskjellige nyanser og effekter, til å skape atmosfærer med karakter og forbedre våre kunders livskvalitet.

Les mer - Se lamper

Designer

Lluis Porqueras

LLuís Porqueras

Lluís Porqueras erkjenner at han begynte med design, uten egentlig å vite hva industridesign handlet om. Etter noen kurs i arkitektur i 1956, etablerte han 'Stoa', det første katalanske design-studioet, som blant annet produserte lamper av Enric Franch. Sammen med Jaume Vaquero, etablerte han 'Vapor' i 1979. Selskapet produserte varme, enkle lamper. "Jeg gjorde veldig enkle ting", bekrefter Lluís. "Selv om produksjonsprosessen involverte 25 separate operasjoner, var sluttresultatet enkelheten selv". "Med tiden har jeg kommet til å innse at jeg har vært en veldig dårlig forretningsmann. Heldigvis viste Marset interesse for hva vi gjorde i Vapor, og store deler av vår katalog utgjør nå en del av deres kolleksjon".