Meny
Meny

Funiculi A vegglampe, høyde 50 cm

46W
1976,-
Inkl mva.
Funiculi A vegglampe, høyde 50 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

GråGrå
HvitHvit
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E50 A641-025-H
Vi har flere modeller i Funiculi-serien. Her finner du Funiculi fra Marset
Produktbeskrivelse
Funiculi vegglampen er i et funksjonelt og retro design. Funiculi-vegglampen har en dobbelklipsmekanisme, så man enkelt kan justere høyden til vegglampen, og lampeskjermen kan roteres 360°, alt dette gjør at Funiculi-vegglampen er lett å bruke, man kan sitte i lesehjørnet eller ligge i sengen og justere den til rette høyde og vinkel.

Funiculi vegglampen kan passe inn i et hvert rom med sin funksjonalitet og design.

Funiculi lampeserien ble oppdatert i 2012 fra sitt originale lampedesign fra 1979 av designeren Lluís Porqueras, som alltid søkte en enkelhet og nyttighet i sitt design. Denne vegglampen kom til i 2013 da serien ble utvidet.

Bryter på ledning.
Ledning Med ledning og stikk
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 49,2 cm
Diameter skjerm: 15,5 cm
Høyde skjerm: 7 cm
Fremspring: 29,5 cm
Avstand mellom festepunkter: 39 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Tilleggsinformasjon
Produsent
Marset

Marset handler om mer enn lamper: vi tar vare på lys, i sine forskjellige nyanser og effekter, til å skape atmosfærer med karakter og forbedre våre kunders livskvalitet.

Les mer - Se lamper

Designer

Lluis Porqueras

LLuís Porqueras

Lluís Porqueras erkjenner at han begynte med design, uten egentlig å vite hva industridesign handlet om. Etter noen kurs i arkitektur i 1956, etablerte han 'Stoa', det første katalanske design-studioet, som blant annet produserte lamper av Enric Franch. Sammen med Jaume Vaquero, etablerte han 'Vapor' i 1979. Selskapet produserte varme, enkle lamper. "Jeg gjorde veldig enkle ting", bekrefter Lluís. "Selv om produksjonsprosessen involverte 25 separate operasjoner, var sluttresultatet enkelheten selv". "Med tiden har jeg kommet til å innse at jeg har vært en veldig dårlig forretningsmann. Heldigvis viste Marset interesse for hva vi gjorde i Vapor, og store deler av vår katalog utgjør nå en del av deres kolleksjon".