Meny
Meny

Funiculi A vegglampe med tekstilskjerm, høyde 60 cm

5W
2298,-
Inkl mva.
Funiculi A vegglampe med tekstilskjerm, høyde 60 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

Sort/BeigeSort/Beige
Sort/HvitSort/Hvit

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E50 A641-403-H
Vi har flere modeller i Funiculi-serien. Her finner du Funiculi fra Marset
Produktbeskrivelse
Funiculí A Fabric vegglampe har en funksjonell og spennende design som passer på flere steder i hjemmet. Lampen har en stoffskjerm, og en svart struktur med funksjonelle egenskaper, som får lampen til å lyse i alle retninger.

Vegglampen har en dobbelklipsmekanisme som gjør det enkelt å justere høyden, og lampeskjermen kan roteres 360 °, slik at du enkelt kan justere lysretningen etter dine behov.

Funiculi er en av Marsets mest kjente lamper. Den ble designet over 30 år siden, men er fortsatt like moderne og funksjonell i dag. Med direkte eller indirekte lys av lampen, lett justerbar høyde og forskjellige lys og dempet farger, gir Funiculí rom for innovasjon.
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 60 cm
Høyde skjerm: 20 cm
Diameter skjerm: 24 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Produsent
Marset

Marset handler om mer enn lamper: vi tar vare på lys, i sine forskjellige nyanser og effekter, til å skape atmosfærer med karakter og forbedre våre kunders livskvalitet.

Les mer - Se lamper

Designer

Lluís Porqueras

LLuís Porqueras

Lluís Porqueras erkjenner at han begynte med design, uten egentlig å vite hva industridesign handlet om. Etter noen kurs i arkitektur i 1956, etablerte han 'Stoa', det første katalanske design-studioet, som blant annet produserte lamper av Enric Franch. Sammen med Jaume Vaquero, etablerte han 'Vapor' i 1979. Selskapet produserte varme, enkle lamper. "Jeg gjorde veldig enkle ting", bekrefter Lluís. "Selv om produksjonsprosessen involverte 25 separate operasjoner, var sluttresultatet enkelheten selv". "Med tiden har jeg kommet til å innse at jeg har vært en veldig dårlig forretningsmann. Heldigvis viste Marset interesse for hva vi gjorde i Vapor, og store deler av vår katalog utgjør nå en del av deres kolleksjon".