Meny
Meny

Front Single vegglampe, høyde 15 cm

28W
498,-
Inkl mva.
Front Single vegglampe, høyde 15 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

HvitHvit
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E10 46801001-H
Vi har flere modeller i Front-serien. Her finner du Front fra Nordlux
Produktbeskrivelse
Front Single har en skarp og enkel form laget med ekstrem presisjon som komplimenterer både moderne og klassisk arkitektur. Lampen er i støpt aluminium.

Designer Sebastian Holmbäcks ønsket å lage en vakker, balansert og diskre lampe. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbare pærer.

Lyspære medfølger ikke.
Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og
elektrisk utstyr? Les mer...

Mål: Høyde: 15,6 cm
Diameter: 11,8 cm
Fremspring: 17 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Materiale: Aluminium/Glass
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Designer

Sebastian Holmbäck