Meny
Meny

Float vegglampe

28W
Pris fra: 577,-
Inkl mva.
Float vegglampe is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

Børstet stålBørstet stål
KobberKobber

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E10 83001030-H
Vi har flere modeller i Float-serien. Her finner du Float fra Nordlux DFTP
Produktbeskrivelse
Vegglampe i Float-serien fra Nordlux. Velg mellom kobber eller børstet stål utførelse, begge med detaljer i treverk. Lukket metallskjerm sørger for at alt lyset sendes fremover.

Leveres med 1,8 meter ledning. Bryter på veggfeste.

Lyspære medfølger ikke.
Ledning Med ledning og stikk
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 18,4 cm
Diameter skjerm: 12,4 cm
Fremspring: 16,5 cm
Lengde ledning: 180 cm
Materiale: Metall / Tre
Produsent
design for the people - Nordlux

Design For The People

Fra idé til begeistring

Å skape noe er ikke kunst – begeistring er en kunst.

Dette er vårt motto hos Nordlux. Vi har begeistring i tankene når vi designer nye produkter som både er interessante og fremtidsrettet. Vi elsker utviklingsprosessen fra idé til et ferdig produkt.

Vi er heldigvis omgitt av mennesker som foretrekker å gå hele veien i stedet for å inngå kompromisser. Mennesker som ikke er redde for å bruke albuer og intelligens, og hvor innovasjon ikke er noe nytt. Hos Nordlux starter alle suksesser med innovasjon. Kun på den måten kan vi forsikre oss om at våre produkter følger globale impulser – og ligger ett skritt foran.

Design For The People er for alle som verdsetter klassisk og nytenkende belysningsdesign. Vi følger vår visjon om å utvikle designlamper til en pris som inkluderer alle. Designet har en nordisk vri og er tiltenkt alle mennesker i hele verden. I produksjon jobber vi med form og funksjonalitet på hvert enkelt design. I våre løsninger tar vi alltid høyde for mennesker og miljø.

Bak Design For The People produktene står anerkjente, danske designere. De elsker å utvikle lamper som pynter og forfører, og hvor et vakkert utseende går hånd i hånd med funksjonaliteten.

Designer

Bjørn og Balle

Bjørn + Balle

Designduoen Bjørn + Balle består av designerne Christian Bjørn og Rune Balle. De har de siste årene gått sammen for å designe ulike produkter, som kombinerer det minimalistiske skandinaviske designet med en sans for dagens trender. Materialer og detaljer heves til et nivå som gir produktene en sterk identitet.