Meny
Meny

Fix vegglampe for dekorpære, høyde 22 cm, Tre

60W
333,-
Inkl mva.
Fix vegglampe for dekorpære, høyde 22 cm, Tre is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

HvitHvit
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E66 08208/01-H
Vi har flere modeller i Fix-serien. Her finner du Fix fra Lucide
Produktbeskrivelse
Fix vegglampe er en moderne vegglampe som passer bra kombinert med dekorpære. Med ledning på 290 cm kan høyden enkelt justeres etter at lampen er montert på veggen. Velg farge for ledning og sokkel.

Bryter på ledning. Lyspære medfølger ikke.
Ledning Med ledning og stikk
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 22,5 cm
Bredde: 3,2 cm
Fremspring: 19 cm
Lengde ledning: 290 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Avhenger av lyspære
Vekt: 0,4 kilo
Materiale: Tre
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.