Meny
Meny

Fascino takpendel, diameter 30 cm, Sort

60W
689,-
Inkl mva.
Fascino takpendel, diameter 30 cm, Sort is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 7 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E10 77213003
Produktbeskrivelse
Flott pendel med takkopp og ledning i samme farge som pendelen.

Fascino er dedesignet av Antonio Sena fra Italia som har spesialisert seg på livsstilprodukter. Hans stil er definert ved myke linjer med et intenst fokus på detaljer og funksjonalitet.

Lyspære medfølger ikke. Kan dimmes med ekstern dimmer.
Mål: Diameter: 30 cm
Høyde skjerm: 27 cm
Lengde ledning (max): 250 cm
Diameter takkopp: 12 cm
Høyde takkopp: 10 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Tilleggsinformasjon
Produsent
design for the people - Nordlux

Design For The People

Fra idé til begeistring

Å skape noe er ikke kunst – begeistring er en kunst.

Dette er vårt motto hos Nordlux. Vi har begeistring i tankene når vi designer nye produkter som både er interessante og fremtidsrettet. Vi elsker utviklingsprosessen fra idé til et ferdig produkt.

Vi er heldigvis omgitt av mennesker som foretrekker å gå hele veien i stedet for å inngå kompromisser. Mennesker som ikke er redde for å bruke albuer og intelligens, og hvor innovasjon ikke er noe nytt. Hos Nordlux starter alle suksesser med innovasjon. Kun på den måten kan vi forsikre oss om at våre produkter følger globale impulser – og ligger ett skritt foran.

Design For The People er for alle som verdsetter klassisk og nytenkende belysningsdesign. Vi følger vår visjon om å utvikle designlamper til en pris som inkluderer alle. Designet har en nordisk vri og er tiltenkt alle mennesker i hele verden. I produksjon jobber vi med form og funksjonalitet på hvert enkelt design. I våre løsninger tar vi alltid høyde for mennesker og miljø.

Bak Design For The People produktene står anerkjente, danske designere. De elsker å utvikle lamper som pynter og forfører, og hvor et vakkert utseende går hånd i hånd med funksjonaliteten.

Designer

Seidenfaden Design