Meny
Meny

Evergreen takpendel, liten modell

60W
3390,-
Inkl mva.
Evergreen takpendel, liten modell is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E34 455
Vi har flere modeller i Evergreen-serien. Her finner du Evergreen fra Northern
Produktbeskrivelse
Evergreen er en lampeserie som bruker sterke industrielle virkemidler, både i form og materiale. Den ujevne kobberfinishen gir et varmt inntrykk.

Lyspære medfølger ikke.

Kan dimmes med ekstern dimmer.
Mål: Diameter: 30 cm
Høyde: 14 cm
Lengde ledning: 250 cm
Vekt: 1,3 kg
Materiale: Kobber
Annet: Silketrukket ledning
Tilleggsinformasjon
Designer

Jens Praet og Vibeke Skar

Jens Praet og Vibeke Skar

Jens Praet (født 1984) er en Belgisk designer. Etter endt utdanning i Italia og Nederland, åpnet har et designstudio i 2007, nær Firense, Italia. Der arbeidet han og eksperimenterte med forskjellige produkter. Praets design påvirkes av hans interesse for de hverdagslige gjenstandene og materialene, og kombinasjonen av gammelt og nytt. Han finner inspirasjon i uventede detaljer, og i dagligdagse ting, og starter en ny prosess utifra det. Arbeider fra Studio Jens Praet, har vært publisert og omtalt i mange designerblader og aviser jorden rundt.
Vibeke Skar (født 1983) er en norsk designer som startet sine studier i Italia. Hun jobbet hos Frost Produkt AS, samtidig som hun studerte ved Kunsthøgskolen i Oslo. Etter at hun fullførte sin Masteroppgave i 2009, har hun arbeidet som en freelance designer under navnet Studio Vibeke Skar. Styrken hennes er å finne riktig form og detaljer, hun er inspirert av norsk historie, kunltur og natur. Resultatet av dette blir produkter folk kan kjenne seg igjen i personlig. Vibeke Skars produkter har vært omtalt og vist frem i en rekke norske designblader og aviser. Hennes samling med samtidsdesign har gitt henne økt oppmerksomhet internationalt.