Meny
Meny

Estelle 488 taklampe, diameter 60 cm

40W
X10
16900,-
Inkl mva.
Estelle 488 taklampe, diameter 60 cm is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 5 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E40 506003501
Produktbeskrivelse
Estelle har røtter i den senklassisistiske stilen. Opphenget er bygd opp av rør i seksjoner som kan justeres slik at man kan velge om lampen skal henge høyt, som en plafond, eller lavt, som en pendel.

Lampen har en konkav overside og en konveks underside, overstrødd med åttekantede prismer. Forholdet mellom lampens høyde og diameter gir inntrykket av en svevende masse av prismer som gir rommet et løft.

Hvert prisme er slipt og polert for hånd og hver for seg. Dette resulterer i at prismene ikke blir nøyaktig like, men at de har små forskjeller som skaper et større spekter av lysrefleksjoner. Glasset som prismene lages av inneholder ikke blyoksid, men heller andre, mer miljøvennlige stoffer som gir krystallen de lysbrytningsegenskapene den har. Kvalitetskontrollen er streng, og alle prismer med noen form for skade som gjør at de ikke når kvalitetskravet blir sortert ut.

Utførelse i forniklet messing. Lyspærer medfølger ikke.
Mål: Bredde: 60 cm
Høyde: 22 cm
Vekt: 8 kilo
Produsent
Krebs

Krebs er en Svensk produsent som leverer krystallamper og krystallkroner i høy kvalitet. Selskapet er en familiebedrift og ble stiftet på midten av femtitallet av Hans J. Krebs. Sønnen Tomas Krebs tok over i 1988. Selskapet har gått gjennom mange endringer, men det som ikke har endret seg er viljen til å skape det lille ekstra som gjør produktene spesielle.

En krystallkrone fra Krebs skal ikke bare belyse ditt hjem, men også smykke det.

Se alle våre lamper fra Krebs