Meny
Meny

Emition takpendel, 3 meter ledning, diameter 17 cm, Sort

40W
846,-
Inkl mva.
Emition takpendel, 3 meter ledning, diameter 17 cm, Sort is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 7 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E10 72743003
Vi har flere modeller i Emition-serien. Her finner du Emition fra Nordlux DFTP
Produktbeskrivelse
Emition er en vakker pendellampe i metall. Det lette designet gir pendelen et luftig utseende. Det er arbeidet med formgivningen av hver enkelt kurve, slik at fordelingen av lyset blir best mulig. Flott lampe over spisebord eller kjøkkenbordet.

Lampen er med lang ledning (300 cm), og passer derfor godt på steder med stor takhøyde. Kan dimmes med ekstern dimmer.

Lyspære medfølger ikke.
Mål: Diameter: 17 cm
Høyde: 33 cm
Lengde (max): 300 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Materiale: Metall
Tilleggsinformasjon
Produsent
design for the people - Nordlux

Design For The People

Fra idé til begeistring

Å skape noe er ikke kunst – begeistring er en kunst.

Dette er vårt motto hos Nordlux. Vi har begeistring i tankene når vi designer nye produkter som både er interessante og fremtidsrettet. Vi elsker utviklingsprosessen fra idé til et ferdig produkt.

Vi er heldigvis omgitt av mennesker som foretrekker å gå hele veien i stedet for å inngå kompromisser. Mennesker som ikke er redde for å bruke albuer og intelligens, og hvor innovasjon ikke er noe nytt. Hos Nordlux starter alle suksesser med innovasjon. Kun på den måten kan vi forsikre oss om at våre produkter følger globale impulser – og ligger ett skritt foran.

Design For The People er for alle som verdsetter klassisk og nytenkende belysningsdesign. Vi følger vår visjon om å utvikle designlamper til en pris som inkluderer alle. Designet har en nordisk vri og er tiltenkt alle mennesker i hele verden. I produksjon jobber vi med form og funksjonalitet på hvert enkelt design. I våre løsninger tar vi alltid høyde for mennesker og miljø.

Bak Design For The People produktene står anerkjente, danske designere. De elsker å utvikle lamper som pynter og forfører, og hvor et vakkert utseende går hånd i hånd med funksjonaliteten.

Designer

Carlo Volf

Carlo Volf