Meny
Meny

Elektra 307a lysekrone, diameter 42 cm

40W
X5
8995,-
Inkl mva.
Elektra 307a lysekrone, diameter 42 cm is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 5 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E40 404202720
Vi har flere modeller i Elektra-serien. Her finner du Elektra fra Krebs
Produktbeskrivelse
Elektra-serien er en serie lysekroner i barokkstil, kjennetegnet ved de myke, rundede formene. Lampen har fem armer med pæreholdere på, som gir muligheten for å vise frem dekorative pærer. Formspråket er klassisk formspråk og det detaljrike, overdådige designet skaper et mektig uttrykk og kan gi hele rommet et løft.

Lampen er dekorert med bunnkule, åttekantede prismer, eller myntprismer, og store, mangefasetterte, dråpeformede prismer som bryter lyset og kaster en kaskade av regnbuefargede lysrefleksjoner rundt i rommet.

Hvert prisme er slipt og polert for hånd og hver for seg. Dette resulterer i at prismene ikke blir nøyaktig like, men at de har små forskjeller som skaper et større spekter av lysrefleksjoner. Glasset som prismene lages av inneholder ikke blyoksid, men heller andre, mer miljøvennlige stoffer som gir krystallen de lysbrytningsegenskapene den har. Kvalitetskontrollen er streng, og alle prismer med noen form for skade som gjør at de ikke når kvalitetskravet blir sortert ut.

I denne størrelsen er Elektra ideell for eksempel over et lite spisebord, eller et større spisebord om man bruker 2 eller flere.

Utførelse i cognacoksidert messing. Lyspærer medfølger ikke.
Mål: Bredde: 42 cm
Høyde: 49 cm
Vekt: 6 kilo
Produsent
Krebs

Krebs er en Svensk produsent som leverer krystallamper og krystallkroner i høy kvalitet. Selskapet er en familiebedrift og ble stiftet på midten av femtitallet av Hans J. Krebs. Sønnen Tomas Krebs tok over i 1988. Selskapet har gått gjennom mange endringer, men det som ikke har endret seg er viljen til å skape det lille ekstra som gjør produktene spesielle.

En krystallkrone fra Krebs skal ikke bare belyse ditt hjem, men også smykke det.

Se alle våre lamper fra Krebs