Meny
Meny

Elektra 210b lysekrone, diameter 54 cm

40W
X6
16900,-
Inkl mva.
Elektra 210b lysekrone, diameter 54 cm is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 5 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E40 405803702
Produktbeskrivelse
Elektra-serien er en serie lysekroner i barokkstil, kjennetegnet ved de myke, rundede formene. Lampen har et klassisk formspråk og et detaljrikt, overdådig design som skaper et mektig uttrykk og kan gi hele rommet et løft. En av de mer fremtredende detaljene er kuppelen øverst på lysekronen, som i kombinasjon med de store prismene gir lampen et mer robust utseende.

Lampen er dekorert med bunnkule, åttekantede prismer, eller myntprismer, og store, mangefasetterte, dråpeformede prismer som bryter lyset og kaster en kaskade av regnbuefargede lysrefleksjoner rundt i rommet.

Hvert prisme er slipt og polert for hånd og hver for seg. Dette resulterer i at prismene ikke blir nøyaktig like, men at de har små forskjeller som skaper et større spekter av lysrefleksjoner. Glasset som prismene lages av inneholder ikke blyoksid, men heller andre, mer miljøvennlige stoffer som gir krystallen de lysbrytningsegenskapene den har. Kvalitetskontrollen er streng, og alle prismer med noen form for skade som gjør at de ikke når kvalitetskravet blir sortert ut.

Utførelse i cognacoksidert messing. Lyspærer medfølger ikke.
Mål: Bredde: 54 cm
Høyde: 61 cm
Vekt: 14 kilo
Produsent
Krebs

Krebs er en Svensk produsent som leverer krystallamper og krystallkroner i høy kvalitet. Selskapet er en familiebedrift og ble stiftet på midten av femtitallet av Hans J. Krebs. Sønnen Tomas Krebs tok over i 1988. Selskapet har gått gjennom mange endringer, men det som ikke har endret seg er viljen til å skape det lille ekstra som gjør produktene spesielle.

En krystallkrone fra Krebs skal ikke bare belyse ditt hjem, men også smykke det.

Se alle våre lamper fra Krebs