Meny
Meny

Eden 475 krystallkrone, diameter 130 cm

40W
X22
92700,-
Inkl mva.
Eden 475 krystallkrone, diameter 130 cm is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 5 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E40 313003603
Produktbeskrivelse
Storslagen krystallkrone i senklassisistisk stil fra svenske Krebs. En lampe på denne størrelsen er best egnet for rom med stor takhøyde. Skal man kunne gå under lampen burde det være minst 210 cm fra gulvet til bunnen av lampen.

Denne krystallkronen har en vakker, detaljert kronring med 14 rikt dekorerte armer med holdere til stearinlys. Toppartiet er åpent og luftig, og de lange prismekjedene som henger derfra gir inntrykk av å gå rett over i prismekjedene under, som fortsetter inn i et hav av piggformede prismer i bunnen av lampen. Denne måten å henge prismer på får lampen til å fremstå som et sammenhengende, glitrende fossefall av åttekantede, dråpeformede, kvadratiske og piggformede prismer, som gir lampen et mykt og elegant preg. Prismene bryter lyset og bader rommet i en kaskade av regnbuefargede lysrefleksjoner.

Hvert prisme er slipt og polert for hånd og hver for seg. Dette resulterer i at prismene ikke blir nøyaktig like, men at de har små forskjeller som skaper et større spekter av lysrefleksjoner. Glasset som prismene lages av inneholder ikke blyoksid, men heller andre, mer miljøvennlige stoffer som gir krystallen de lysbrytningsegenskapene den har. Kvalitetskontrollen er streng, og alle prismer med noen form for skade som gjør at de ikke når kvalitetskravet blir sortert ut.

Utførelse i polert messing. Lyspærer medfølger ikke.
Mål: Bredde: 130 cm
Høyde: 160 cm
Vekt: 45 kilo
Produsent
Krebs

Krebs er en Svensk produsent som leverer krystallamper og krystallkroner i høy kvalitet. Selskapet er en familiebedrift og ble stiftet på midten av femtitallet av Hans J. Krebs. Sønnen Tomas Krebs tok over i 1988. Selskapet har gått gjennom mange endringer, men det som ikke har endret seg er viljen til å skape det lille ekstra som gjør produktene spesielle.

En krystallkrone fra Krebs skal ikke bare belyse ditt hjem, men også smykke det.

Se alle våre lamper fra Krebs