Meny
Meny

Duett vegglampe, 5W LED

5W
557,-
Inkl mva.
Duett vegglampe, 5W LED is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

AluminiumAluminium
HvitHvit
MessingMessing
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E10 2501-H
Vi har flere modeller i Duett-serien. Her finner du Duett fra Nordlux
Produktbeskrivelse
Vegglampen leveres med ledning og støpsel. Integrert driver. Bryter på lampehodet. Fleksibel arm. Velg mellom flere farger.

Duett kombinerer et tradisjonelt design med god funksjonalitet og fremtidens LED lyskilde. Serien er utviklet med tanke på svært godt lese og arbeidslys, fargetemperatur ca 3000 Kelvin.

God lysspredning gjør at Duett sikrer en behagelig sittestilling ved både avislesing eller håndarbeider.

Ledning Med ledning og stikk
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 33 cm
Diameter skjerm: 8,2 cm
Lengde ledning: 180 cm
Farge på lyset 3000 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 80
Lysstyrke: 270 Lumen
Forventet levetid: 20 000 timer     Mer informasjon >>
Lysspredning: 120°
Annet: Bryter på lampehodet
Tilleggsinformasjon
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.