Meny
Meny

Drippdropp 468 krystallkrone, diameter 42 cm

40W
X7
11300,-
Inkl mva.
Drippdropp 468 krystallkrone, diameter 42 cm is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 5 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E40 504210501
Produktbeskrivelse
Inspirasjonen til denne lampen er hentet fra 50-tallets krystallkroner, men formspråket er modernisert for å skape et minimalistisk og enkelt stiluttrykk.

Åttekantede prismer henger i lange kjeder fra ringene som utgjør basen på kronen, og gir inntrykk av at det regner vakre, glitrende krystaller. Prismene bryter lyset og bader rommet i en kaskade av regnbuefargede lysrefleksjoner.

Hvert prisme er slipt og polert for hånd og hver for seg. Dette resulterer i at prismene ikke blir nøyaktig like, men at de har små forskjeller som skaper et større spekter av lysrefleksjoner. Glasset som prismene lages av inneholder ikke blyoksid, men heller andre, mer miljøvennlige stoffer som gir krystallen de lysbrytningssegenskapene den har. Kvalitetskontrollen er streng, og alle prismer med noen form for skade som gjør at de ikke når kvalitetskravet blir sortert ut.

Utførelse i forniklet messing. Lyspærer medfølger ikke.
Mål: Bredde: 42 cm
Høyde: 51 cm
Vekt: 7 kilo
Produsent
Krebs

Krebs er en Svensk produsent som leverer krystallamper og krystallkroner i høy kvalitet. Selskapet er en familiebedrift og ble stiftet på midten av femtitallet av Hans J. Krebs. Sønnen Tomas Krebs tok over i 1988. Selskapet har gått gjennom mange endringer, men det som ikke har endret seg er viljen til å skape det lille ekstra som gjør produktene spesielle.

En krystallkrone fra Krebs skal ikke bare belyse ditt hjem, men også smykke det.

Se alle våre lamper fra Krebs