Meny
Meny

Dounia vegglampe (fast montering), høyde 27 cm, Matt Sort/Røykfarget glass

40W
813,-
Inkl mva.
Dounia vegglampe (fast montering), høyde 27 cm, Matt Sort/Røykfarget glass is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 78294/01/30
Vi har flere modeller i Dounia -serien. Her finner du Dounia fra Lucide
Produktbeskrivelse
Dounia vegglampe er en elegant lampe med røykfarget glass. Lampen passer spesielt godt sammen med en dekorativ pære. Dounia vegglampe er for fast montering og leveres uten ledning og bryter. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbar pære.

Lyspære medfølger ikke.
Ledning Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Betjening Uten bryter/dimmer
Mål: Høyde: 26,5 cm
Bredde: 15 cm
Fremspring: 18 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Tilleggsinformasjon
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.