Meny
Meny

Douglas 31 plafond, 13W LED 3000K 900lm, med stepdimmer

13W
392,-
Inkl mva.
Douglas 31 plafond, 13W LED 3000K 900lm, med stepdimmer is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 7 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E10 47226001
Vi har flere modeller i Douglas-serien. Her finner du Douglas fra Nordlux
Produktbeskrivelse
Douglas 31 plafond er en praktisk lampe som dimmes med stepdimming ved hjelp av en helt vanlig lysbryter. Du skrur bare av og på innen fire sekunder og lysstyrken dempes. Lampen er med integrert LED og har varmhvitt lys på 3000 Kelvin.

Lampen finnes i flere størrelser.
Betjening Med step-dimmer
Mål: Diameter: 30 cm
Høyde: 5,3 cm
Farge på lyset 3000 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 80
Lysstyrke: 900 Lumen
Forventet levetid: 25 000 timer     Mer informasjon >>
Lysspredning: 120°
Materiale: Plast/Metall
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Dokumenter

Tilgjengelige dokumenter: