Next

DNA Double vegglampe/taklampe

DNA Double vegglampe/taklampe

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 2 409,00 FØR kr 2 834,00

next
28W
X5
DNA Double vegg- og taklampe har en original form designet for å etterligne strukturen i et DNA-molekyl. Benytt gjerne E27 globepærer for optimal effekt.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspærer medfølger ikke.

Designteamet Hopf & Wortmann har designet DNA serien med ideen om en organisk voksende struktur, og deres design er basert på den strukturelle modellen av et DNA-molekyl.

Mål: 

Høyde: 27 cm (uten pærer)
Diameter: 15 cm (uten pærer)
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Ledning: Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Materiale: ABS-plast
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Antall lys: 5
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Lamper fra Next er estetikk og funksjonalitet av ypperste klasse

Den tyske lampeprodusenten Next er et spennende bekjentskap innen moderne belysning. Next-lampene er kjent for sitt unike og imponerende design og sine iøynefallende utforminger. Derfor beskriver også slagordet «light that is poured into shape» godt de flotte og stilfulle lampene. Vi kan for eksempel nevne den imponerende pendelen Cosmo som tidligere vant ’Luminaire of the Year’-prisen.

Next ble grunnlagt i 2000 og har i dag hovedkontor i Køln i Tyskland. Her ser de mange unike Next-lampene og lampeseriene dagens lys ved hjelp av talentfulle lampedesignere. Det imponerende utvalget av lamper har i mange år skapt stor glede blant private kunder med et spesielt godt øye for kvalitet. Men next-lamper er også å finne i bedrifter, i restauranter og på storsentre samt andre steder der man verdsetter godt lys i spennende former.

next