Meny
Meny

Diva gulvlampe, med lampefot, høyde 120 cm

60W
19900,-
Inkl mva.
Diva gulvlampe, med lampefot, høyde 120 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

EikEik
ValnøttValnøtt

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E34 370-H
Vi har flere modeller i Diva-serien. Her finner du Diva fra Northern
Produktbeskrivelse
Diva er en lampeserie med skulpturer i laminert treverk. De to unge designerne, Thomas og Peter, ønsket å vise sin respekt for den stolte norske arven av håndverk med trevirke, samtidig som de ville finne nye bruksmetoder for dette materialet.

Diva har en sterk, men samtidig myk og nesten feminin karakter. Dette kommer frem ved eksperimentering og bruk av kurver. Lampens ytterramme består av trettito laminerte kryssfinér-lister av valnøtt eller eik. Den indre delen består av en slank metallstamme med en munnblåst og frostet glassglobe. Gulvlampen kan benyttes i to retninger, som gir mulighet for to ulike skulpturer.

Diva skaper en varm og dynamisk atmosfære når den er tent, og når den er av gir den allikevel et unikt inntrykk og fanger din oppmerksomhet.

Med fotdimmer. Lyspære medfølger.
Mål: Høyde: 120 cm
Diameter: 48,5 cm
Vekt: 3 kg
Materiale: Laminert treverk
Annet: Med fotdimmer
Tilleggsinformasjon
Designer

Peter Natedal og Thomas Kalvatn Egset

Peter Natedal (født 1981) kommer fra en familie med lange tradisjoner med møbelsalg. Han er fra Porsgunn og gikk ut av Kunsthøgskolen i Oslo i 2008 med en Mastergrad. For tiden bor og jobber han i Porsgrunn. Arbeidet består i å skape lys- og møbeldesign, 3D modellering for klienter, tilrettelegge og prosjektere interiørdesign for hoteller, og å jobbe i familiens møbelbutikk.
Thomas Kalvatn Egset (født 1981) er fra en familie med tradisjon for møbelproduksjon på den norske veskysten. Han ble uteksaminert fra Kunsthøgskolen i Oslo i 2009. I dag bor og jobber han i Oslo som selvstendig møbeldesigner. Inspirasjonen fant han hos sin bestefar, som  arbeidet som møbelsnekker.