Meny
Meny

Direct vegglampe

40W
2445,-
Inkl mva.
Direct vegglampe is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E05 718047
Vi har flere modeller i Direct-serien. Her finner du Direct fra Halo Design
Produktbeskrivelse
Spennende vegglampe i metall med rettet lys. Lampen leveres med tre meter lang ledning. Veggfestet er sort marmor og gir lampen et mer eksklusivt utseende. Detaljer i Messingfarget. Leveres med bryter.

Lyspære medfølger ikke.

Ledning Med ledning og stikk
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 28 cm
Diameter skjerm: 11 cm
Diameter veggfeste: 12 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Materiale: Metall / Marmor / Messingfarget
Annet: Bryter på lampen.
Produsent
Halo Design

Halo Design har eksistert siden 1994, og har siden den gang fokusert på å skape flotte danske designlamper til en overkommelig pris. Halo Tech Design benytter materialer av høy kvalitet i produksjonen av sine lamper, og stiller strenge krav til sine leverandører for å opprettholde kvaliteten lampene deres er kjent for.

Designer

Tom Stepp

Tom Stepp

Tom Stepp (født 1950) bor og arbeider i Helsingør, Denmark. Han gikk ut av Det Kongelige Danske Kunstakademi i 1980, samme år startet han Tom Stepp Industrial Design. Han har jobbet med en rekke Skandinaviske og internationale selskaper, som er kjent for sin eksklusive design og høye kvalitet.
Hans designarbeid består av å lage møbler for kontraktsmarkedet, private hjem, tilrettelegge belysning, bygningsarkitektur og brukskunst. Han er respektert for kvaliteten i sitt arbeid og har vunnet flere priser. Eksempler på tidligere arbeider inkluderer Passage sofaen fra Swedese, Prime Time Easy Chair fra Fredericia Furniture og Fez lampen fra Design by Frandsen.