Meny
Meny

Direct gulvlampe, høyde 130 cm

40W
3386,-
Inkl mva.
Direct gulvlampe, høyde 130 cm is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E05 717934
Vi har flere modeller i Direct-serien. Her finner du Direct fra Halo Design
Produktbeskrivelse
Direct gulvlampe er i metall og gir et veldig direkte lys og klar avgrensning. Lampen leveres med bryter og to meter lang ledning. Direct er en serie lamper som finnes i flere ulike utgaver. Foten er i sort marmor som gir lampen et mer eksklusivt utseende. Detaljer i messing.

Lyspære medfølger ikke.
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 130 cm
Diameter: 21 cm
Høyde skjerm: 27 cm
Diameter skjerm: 11 cm
Lengde ledning: 180 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Materiale: Metall / Marmor / Messing
Tilleggsinformasjon
Produsent
Halo Design

Halo Design har eksistert siden 1994, og har siden den gang fokusert på å skape flotte danske designlamper til en overkommelig pris. Halo Tech Design benytter materialer av høy kvalitet i produksjonen av sine lamper, og stiller strenge krav til sine leverandører for å opprettholde kvaliteten lampene deres er kjent for.

Designer

Tom Stepp

Tom Stepp

Tom Stepp (født 1950) bor og arbeider i Helsingør, Denmark. Han gikk ut av Det Kongelige Danske Kunstakademi i 1980, samme år startet han Tom Stepp Industrial Design. Han har jobbet med en rekke Skandinaviske og internationale selskaper, som er kjent for sin eksklusive design og høye kvalitet.
Hans designarbeid består av å lage møbler for kontraktsmarkedet, private hjem, tilrettelegge belysning, bygningsarkitektur og brukskunst. Han er respektert for kvaliteten i sitt arbeid og har vunnet flere priser. Eksempler på tidligere arbeider inkluderer Passage sofaen fra Swedese, Prime Time Easy Chair fra Fredericia Furniture og Fez lampen fra Design by Frandsen.