Meny
Meny

Direct bordlampe, høyde 51 cm

40W
2293,-
Inkl mva.
Direct bordlampe, høyde 51 cm is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E05 717903
Vi har flere modeller i Direct-serien. Her finner du Direct fra Halo Design
Produktbeskrivelse
Direct bordlampe i metall og sort marmor, som gir lampen et mer eksklusivt utseende. Lampen leveres med bryter og tre meter lang ledning. Direct er en serie lamper som finnes i flere ulike utgaver. Detaljer i Messingfarget.

Lyspære medfølger ikke.

Betjening Med bryter
Mål: Diameter skjerm: 11 cm
Høyde skjerm: 27 cm
Høyde totalt: 51 cm
Diameter fot: 17 cm
Lengde ledning: 180 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Materiale: Metall / Marmor / Messingfarget
Produsent
Halo Design

Halo Design har eksistert siden 1994, og har siden den gang fokusert på å skape flotte danske designlamper til en overkommelig pris. Halo Tech Design benytter materialer av høy kvalitet i produksjonen av sine lamper, og stiller strenge krav til sine leverandører for å opprettholde kvaliteten lampene deres er kjent for.

Designer

Tom Stepp

Tom Stepp

Tom Stepp (født 1950) bor og arbeider i Helsingør, Denmark. Han gikk ut av Det Kongelige Danske Kunstakademi i 1980, samme år startet han Tom Stepp Industrial Design. Han har jobbet med en rekke Skandinaviske og internationale selskaper, som er kjent for sin eksklusive design og høye kvalitet.
Hans designarbeid består av å lage møbler for kontraktsmarkedet, private hjem, tilrettelegge belysning, bygningsarkitektur og brukskunst. Han er respektert for kvaliteten i sitt arbeid og har vunnet flere priser. Eksempler på tidligere arbeider inkluderer Passage sofaen fra Swedese, Prime Time Easy Chair fra Fredericia Furniture og Fez lampen fra Design by Frandsen.