Meny
Meny

Ledningsdimmer universal, Sort

150W
421,-
Inkl mva.
Ledningsdimmer universal, Sort is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E62 399-11-2
Produktbeskrivelse
Denne dimmeren er en universaldimmer for gløde-og halogenbelysning (10–150W) og dimbare LED-pærer (4–60W). Dimmeren erstatter enkelt lysbrytere på diverse lamper du måtte ha. Bare følg de enkle instruksene som følger med og erstatt lyspæren med en dimbar pære.

Skru av og på lampen med et raskt trykk (kortere enn ett sekund) på trykknappen. Minimer og maksimer lyset ved å holde trykknappen inne for å endre lysstyrke fra lysere til mørkere og omvendt ved neste trykk. Dimmeren har minne for sist brukte innstilling. Den opprettholder minnet selv om støpselet trekkes ut.
Mål: Bredde: 3 cm
Lengde: 9,6 cm
Dybde: 2,8 cm
Produsent
Star Trading

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.