Meny
Meny

w152 busby

Wästberg

w152 busby

I lang tid har lamper vært en elektrisk opplevelse - lyset er beviset for elektrisk spenning som passerer gjennom en glødetråd. Men nå har moderne belysning blitt ugjenkjennelig, emnet er ikke lenger elektrisk, men elektronisk. Trykte kretskort, mikrochips, dioder og grensesnitt er nå basisingrediensene, noe som gir oss større kontroll, bevarer energi og sørger for lengre levetid. Denne endringen er en sjanse for å etablere nye muligheter for møtepunktet mellom lys og elektronikk.

Dette er ikke en fortelling om duppeditter (uavhengig av tekniske prestasjoner), men heller en bekreftelse på hvordan vi lever - at uansett hvor lys er tilført, er også energi ofte påkrevd for å lade våre raskt voksende mengde av elektroniske apparater. w152 Busby er en elektronisk lampe som gir deg intelligent strøm fra tre USB-uttak, oppdager behov for lading og håndterer dem raskt, uansett hvor mange ulike enheter som er tilkoblet.

Den gir inntil 3 ampere, med opptil 15W effekt per uttak (9 amp, 45W totalt) - nok til å lade den siste generasjonen av bærbare datamaskiner. Den kan leveres enten som en frittstående bordlampe, for veggmontering eller for nedfelling- x152 Busby lyser opp og gir kraft til kontoret, verkstedet, biblioteket, stuen og nattbordet.

w152 busby
Rutenett  Liste 
Fant 4 produkter
per side
Desc
Rutenett  Liste 
Fant 4 produkter
per side
Desc