Terence Woodgate

Solid Light bordlampe, høyde 22 cm, Carrara Marble

Solid Light bordlampe, høyde 22 cm, Carrara Marble

kr 3 478,00

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Varenummer: E50 STL105
Terence Woodgate

Terence Woodgate - Innovativ og moderne belysning

Vi tilbyr hjemlevering
Alle priser er inklusive mva
Lampebutikk på nett siden 2005
30 dagers åpent kjøp
Vipps / Kort / Faktura / Avbetaling
Sikker betaling med SVEA
9W
Solid Light Small-bordlampen er utrolig fin med sin sylindriske base laget av massivt italiensk Carrara marmor. Bordlampen har en lampeskjerm i matt håndblåst opalglass, som er 22,7 cm. i diameter, og bordlampen er 22,7 cm høy. På den sylindriske basen er det en integrert dimmer i stål, som kan slås på og av, samt justere det diffuse lys bordslampen gir.

Marmor er et naturlig materiale, slik at mønsteret på Solid Light Small bordlampen kan variere, noe som gjør hver bordlampe unik.

Solid Light Small-bordlampen er fra Solid-lampeserien, som tilbyr en rekke pendler, taklamper og bordlamper i naturlige materialer, og Solid er designet av den anerkjente engelske designeren Terrence Woodgate.

Mål: 

Høyde: 22,7 cm
Diameter: 22,7 cm
Lengde ledning: 200 cm
Lysstyrke: 700 lumen
Farge på lyset: 3000 kelvin

Terence Woodgate

Terence Woodgate - Innovativ og moderne belysning

Designmerket Terence Woodgate ble lansert i 2014 og er derfor relativt nytt, men det er så absolutt ikke mannen bak dette innovative lampemerket. Terence Woodgate, som er en av Storbritannias mest respekterte, industrielle designere, grunnla merket av samme navn med det formålet å designe eksepsjonelle belysningsløsninger som både skulle være effektive og flotte.

Terence Woodgate er kjent for å gi publikum en elegant og moderne tilgang til design med en utrolig oppmerksomhet på detaljer. Resultatet er dekorativ, effektiv og energivennlig belysning som drives av LED-teknologi.

Virksomhetens store kunnskap om LED-teknologi, samt partnerskapet med MEGAMAN®, som er en av de mest innovative LED-fabrikantene, har ført til design av moderne LED-belysning med høy yteevne og lavt energiforbruk.

Liker du flott belysning i moderne design, er Terence Woodgate-lampene et opplagt valg. Men i tillegg til lamper fra Terence Woodgate, har vi også et stort utvalg av LED-lamper som passer utmerket til moderne hjem og miljøer.