Meny
Meny

Tumolo takpendel, diameter 28 cm, Røkfarget glass

60W
Pris fra: 1625,-
Inkl mva.
Tumolo takpendel, diameter 28 cm, Røkfarget glass is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

EikEik
KromKrom

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E85 9853028-H
Vi har flere modeller i Tumulo-serien. Her finner du Tumulo fra Spot Light Premium Collection
Produktbeskrivelse
Tumolo takpendel er en flott glasspendel med wireoppheng. Lampen er i røkfarget glass og passer derfor godt sammen med dekorative pærer. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbar pære. Velg ønsker takkopp og oppheng for leveringstid.

Lyspære medfølger ikke.

Folk er avhengige av at skogene skal leve.
Skogen filtrerer vannet vi drikker og luften vi puster. Det er avgjørende at vi kan møte våre nåværende behov for skogsprodukter uten å ødelegge helsen til verdens skoger for fremtidige generasjoner. SPOT Light tilhører de svært få lysprodusentene i Europa som er FSC®-sertifisert. Dette gir en garanti for at treverket som benyttes er lovlig og kommer fra bærekraftig skogbruk. Ved å velge produkter med FSC-merket bidrar du til beskyttelse av skogens økosystemer.
Mål: Diameter: 28,5 cm
Høyde skjerm: 22,5 cm
Lengde fra tak(max): 136 cm
Diameter takkopp: 10 cm
Høyde takkopp: 3 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Tilleggsinformasjon
Produsent
Spot Light Premium Collection

SPOT Light har produsert lamper med høy kvalitet i Europa siden 1996 og har kommet med flere nyskapende produkter de seneste årene. I dette utvalget finner du en rekke lamper i treverk som benytter integrert LED.

Dette gir en perfekt blanding av estetikk og moderne LED-teknologi. SPOT Light er et europeisk merke som tilbyr kvalitetslamper laget av de beste tresortene og er FSC®-sertifisert. I tillegg benyttes munnblåst glass og stoffskjermer. Premium Collection er resultatet av intensivt arbeid og søken etter nye teknologiske løsninger. Belysning er deres lidenskap.