Meny
Meny

Konan bordlampe i eik, høyde 49 cm

25W
1820,-
Inkl mva.
Konan bordlampe i eik, høyde 49 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

HvitHvit
Mørk gråMørk grå
OffwhiteOffwhite
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E85 6511174-H
Vi har flere modeller i Konan-serien. Her finner du Konan fra Spot Light Premium Collection
Produktbeskrivelse
Konan bordlampe har en sirkelformet fot i massiv eik. Lampen leveres med tekstilskjerm og bryter på ledning. Velg farge på skjerm for leveringstid.

Lyspære medfølger ikke.

Folk er avhengige av at skogene skal leve.
Skogen filtrerer vannet vi drikker og luften vi puster. Det er avgjørende at vi kan møte våre nåværende behov for skogsprodukter uten å ødelegge helsen til verdens skoger for fremtidige generasjoner. SPOT Light tilhører de svært få lysprodusentene i Europa som er FSC®-sertifisert. Dette gir en garanti for at treverket som benyttes er lovlig og kommer fra bærekraftig skogbruk. Ved å velge produkter med FSC-merket bidrar du til beskyttelse av skogens økosystemer.
Mål: Høyde (med skjerm): 49 cm
Diameter fot: 25 cm
Diameter skjerm: 30 cm
Høyde skjerm: 22 cm
Lengde ledning: 150 cm
Tilleggsinformasjon
Produsent
Spot Light Premium Collection

SPOT Light har produsert lamper med høy kvalitet i Europa siden 1996 og har kommet med flere nyskapende produkter de seneste årene. I dette utvalget finner du en rekke lamper i treverk som benytter integrert LED.

Dette gir en perfekt blanding av estetikk og moderne LED-teknologi. SPOT Light er et europeisk merke som tilbyr kvalitetslamper laget av de beste tresortene og er FSC®-sertifisert. I tillegg benyttes munnblåst glass og stoffskjermer. Premium Collection er resultatet av intensivt arbeid og søken etter nye teknologiske løsninger. Belysning er deres lidenskap.