Meny
Meny

Estella gulvlampe i eik med trekantet skjerm, høyde 173 cm

60W
5325,-
Inkl mva.
Estella gulvlampe i eik med trekantet skjerm, høyde 173 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

BrunBrun
HvitHvit

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E85 6761174-H
Vi har flere modeller i Estella-serien. Her finner du Estella fra Spot Light Premium Collection
Produktbeskrivelse
Estella gulvlampe har lampefot i eik og tekstilskjerm. Den trekantede skjermen gjør lampen automatisk til et blikkfang i rommet. Velg farge på skjerm for leveringstid.

Lyspære medfølger ikke.

Folk er avhengige av at skogene skal leve.
Skogen filtrerer vannet vi drikker og luften vi puster. Det er avgjørende at vi kan møte våre nåværende behov for skogsprodukter uten å ødelegge helsen til verdens skoger for fremtidige generasjoner. SPOT Light tilhører de svært få lysprodusentene i Europa som er FSC®-sertifisert. Dette gir en garanti for at treverket som benyttes er lovlig og kommer fra bærekraftig skogbruk. Ved å velge produkter med FSC-merket bidrar du til beskyttelse av skogens økosystemer.
Mål: Høyde (med skjerm): 173 cm
Diameter fot: 55 cm
Bredde skjerm: 55 cm
Høyde skjerm: 37 cm
Lengde ledning: 200 cm
Tilleggsinformasjon
Produsent
Spot Light Premium Collection

SPOT Light har produsert lamper med høy kvalitet i Europa siden 1996 og har kommet med flere nyskapende produkter de seneste årene. I dette utvalget finner du en rekke lamper i treverk som benytter integrert LED.

Dette gir en perfekt blanding av estetikk og moderne LED-teknologi. SPOT Light er et europeisk merke som tilbyr kvalitetslamper laget av de beste tresortene og er FSC®-sertifisert. I tillegg benyttes munnblåst glass og stoffskjermer. Premium Collection er resultatet av intensivt arbeid og søken etter nye teknologiske løsninger. Belysning er deres lidenskap.