Meny
Meny

Campana takpendel, diameter 30 cm, Røkfarget glass

60W
Pris fra: 1955,-
Inkl mva.
Campana takpendel, diameter 30 cm, Røkfarget glass is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

EikEik
KromKrom

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E85 9843028-H
Vi har flere modeller i Campana-serien. Her finner du Campana fra Spot Light Premium Collection
Produktbeskrivelse
Campana takpendel er en serie lamper hvor pendelen henger i wire og har matchende takkopp og oppheng. Skjermen er i røkfarget glass og har en diameter 30 cm. Campana kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbar pære.

Velg ønsket oppheng for leveringstid.

Folk er avhengige av at skogene skal leve.
Skogen filtrerer vannet vi drikker og luften vi puster. Det er avgjørende at vi kan møte våre nåværende behov for skogsprodukter uten å ødelegge helsen til verdens skoger for fremtidige generasjoner. SPOT Light tilhører de svært få lysprodusentene i Europa som er FSC®-sertifisert. Dette gir en garanti for at treverket som benyttes er lovlig og kommer fra bærekraftig skogbruk. Ved å velge produkter med FSC-merket bidrar du til beskyttelse av skogens økosystemer.
Mål: Diameter: 30 cm
Høyde skjerm: 35 cm
Lengde fra tak(max): 136 cm
Diameter takkopp: 10 cm
Høyde takkopp: 3 cm
Tilleggsinformasjon
Produsent
Spot Light Premium Collection

SPOT Light har produsert lamper med høy kvalitet i Europa siden 1996 og har kommet med flere nyskapende produkter de seneste årene. I dette utvalget finner du en rekke lamper i treverk som benytter integrert LED.

Dette gir en perfekt blanding av estetikk og moderne LED-teknologi. SPOT Light er et europeisk merke som tilbyr kvalitetslamper laget av de beste tresortene og er FSC®-sertifisert. I tillegg benyttes munnblåst glass og stoffskjermer. Premium Collection er resultatet av intensivt arbeid og søken etter nye teknologiske løsninger. Belysning er deres lidenskap.