Meny
Meny

Asseto gulvlampe i eik med LED, høyde 160 cm

36W
60W
9831,-
Inkl mva.
Asseto gulvlampe i eik med LED, høyde 160 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

BeigeBeige
GråGrå
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E85 6571174-H
Vi har flere modeller i Asseto-serien. Her finner du Asseto fra Spot Light Premium Collection
Produktbeskrivelse
Asseto er en unik og flott gulvlampe med integrert LED-lys på begge sider av stammen. På stammen sitter en touchdimmer som styrer lyset i stammen. Fotbryter på ledningen slukker både hovedlyset og det integrerte lyset. Touchdimmeren har minne, slik at den settes til samme lysnivå neste gang lampen tennes.

Lampen leveres med stoffskjerm og har fot og stamme i eik. Velg farge på skjermen for leveringstid. Lyspære for hovedlyset (E27) medfølger ikke.

SPOT Light er en forløper i bruk av LED-teknologi i trearmaturer. LED har høy effektfaktor og er energibesparende. Våre LED-moduler er preget av høyeste kvalitet, noe som bekreftes med 5 års garanti.

Folk er avhengige av at skogene skal leve.
Skogen filtrerer vannet vi drikker og luften vi puster. Det er avgjørende at vi kan møte våre nåværende behov for skogsprodukter uten å ødelegge helsen til verdens skoger for fremtidige generasjoner. SPOT Light tilhører de svært få lysprodusentene i Europa som er FSC®-sertifisert. Dette gir en garanti for at treverket som benyttes er lovlig og kommer fra bærekraftig skogbruk. Ved å velge produkter med FSC-merket bidrar du til beskyttelse av skogens økosystemer.
Mål: Høyde (med skjerm): 160 cm
Bredde fot: 29 x 29 cmHøyde fot: 4,5 cm
Diameter skjerm: 50 cm
Høyde skjerm: 26 cm
Lengde ledning: 200 cm
Farge på lyset 3000 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 80
Lysstyrke: 3350 Lumen
Forventet levetid: 30 000 t / 70% restlys     Mer informasjon >>
Tilleggsinformasjon
Produsent
Spot Light Premium Collection

SPOT Light har produsert lamper med høy kvalitet i Europa siden 1996 og har kommet med flere nyskapende produkter de seneste årene. I dette utvalget finner du en rekke lamper i treverk som benytter integrert LED.

Dette gir en perfekt blanding av estetikk og moderne LED-teknologi. SPOT Light er et europeisk merke som tilbyr kvalitetslamper laget av de beste tresortene og er FSC®-sertifisert. I tillegg benyttes munnblåst glass og stoffskjermer. Premium Collection er resultatet av intensivt arbeid og søken etter nye teknologiske løsninger. Belysning er deres lidenskap.