DFTP

Nori 27 takpendel, høyde 24 cm, sort 300 cm ledning

Nori 27 takpendel, høyde 24 cm, sort 300 cm ledning

Velg variant for pris og leveringstid

Fra kr 1 799,00

dftp-logo_1
60W
Nori 27 takpendel finnes i kobber eller i børstet stål, med detaljer i valnøtt. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbar pære. Leveres med sort, stofftrukket ledning.

Velg ønsket variant for leveringstid.

Lyspære medfølger ikke.

Nori er en familie som står sammen uten å være uatskillelig. Linjer, figurer og flater sikrer harmoni, og en umiskjennelig letthet skinner gjennom i alle designvarianter. Designet er både rankt og raffinert med sin eksklusive FSC-sertifiserte tretopp i oljet valnøtt, som er et av Nori-seriens kjennemerker. Den er enkel å plassere sammen med andre interiørelementer og flott å blande i ulike farger og størrelser. Duoen Bjørn+Balle står bak designet.

Mål: 

Diameter: 27 cm
Høyde: 24,5 cm
Lengde ledning: 300 cm
Klasse: Klasse 2, krever ikke jordet tilkobling
Materiale: Metall
Sokkel: E27 (Stor sokkel) Vis lyspærer >>
Farge på lyset: Avhenger av lyspære
Kan dimmes?: Ja

Design For The People (etablert i 2015) er prisvinnende dansk belysningsdesign som forener estetikk, enkelhet og funksjon med god design, kvalitetsbelysning og materialer som kan vare livet ut.

Alt designet av danske designere. Det er design til en overkommelig pris som forbedrer livene våre og rommene rundt oss, og skaper en god atmosfære og følelse av velvære. Hvert år tilbyr kolleksjonen pendellamper som blir midtpunktet i et rom, og lettplasserbare produkter som er moderne og samtidig forankret i den danske designtradisjonen.

Vi skaper tidløs belysning som du kommer til å verdsette stadig mer etter hvert som tiden går. Nyhetene våre reflekterer ny inspirasjon og innovasjon – en perfekt balanse mellom dansk designtradisjon og teknologi. Produktene er laget for å vare – som tidløse verk du kommer til å verdsette i mange år.

dftp-logo_1