Meny
Meny

Konstanca 5-armet lysekrone, Antikk messing

60W
X5
1926,-
Inkl mva.
Konstanca 5-armet lysekrone, Antikk messing is available for purchase in increments of 1
Dette produktet er midlertidig utsolgt og forventet på lager hos Britop Lighting 1 April 2019. Leveringstid inn til oss er inntil 15 virkedager. Ved bestilling i dag vil produktet bli reservert og sendt oss så snart det er tilgjengelig. Du vil bli oppdatert dersom det skulle oppstå ytterligere forsinkelser, og kan når som helst avbestille produktet eller ordren i sin helhet.

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Varekode: E85 5027511
Vi har flere modeller i Konstanca-serien. Her finner du Konstanca fra Britop Lighting
Produktbeskrivelse
Konstanca 5-armet lysekrone er en klassisk utformet lysekrone i metall og glass fra Britop Lighting. Lampen kommer i antikk messingfarge og gir et flott lys i de fleste rom. Konstanca lysekrone er en del av Konstanca serien med flere lamper i samme stil.

Lampen kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspærer (E27) er ikke inkludert.
Mål: Diameter: 79 cm
Lengde ledning: xx cm
Materiale: Metall/Glass
Produsent
Britop Lighting

BRITOP Lighting ble etablert i Bierawa og er et firma med mål å designe og produsere lys tilpasset kravene til de mest krevende kundene.

Ved å introdusere de nyeste teknologiske nyvinningene kan BRITOP Lighting lage trender i lys industrien, og produktene gir en merkbar økonomisk og miljømessig fordel.

Takket være profesjonelle designere og en moderne produksjonslinje kan BRITOP Lighting produsere moderne lamper med kvalitet og nyskapende design.