Meny
Meny

Anina 5-armet lysekrone, Krom/Sort

40W
X5
2204,-
Inkl mva.
Anina 5-armet lysekrone, Krom/Sort is available for purchase in increments of 1
Dette produktet er midlertidig utsolgt og forventet på lager hos Britop Lighting 1 April 2019. Leveringstid inn til oss er inntil 15 virkedager. Ved bestilling i dag vil produktet bli reservert og sendt oss så snart det er tilgjengelig. Du vil bli oppdatert dersom det skulle oppstå ytterligere forsinkelser, og kan når som helst avbestille produktet eller ordren i sin helhet.

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Varekode: E85 5118528
Vi har flere modeller i Anina-serien. Her finner du Anina fra Britop Lighting
Produktbeskrivelse
Anina 5-armet lysekrone er en lampe fra Britop Lighting i en spennende design. Lampen er laget i kromkledd metall, medfølgende tekstilskjermer og har en moderne utforming. Anina lysekrone er en del av Anina serien med flere lamper i samme stil.

Lampen kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspærer (E14) er ikke inkludert.
Mål: Diameter: 64 cm
Lengde ledning: xx cm
Materiale: Metall/Tekstil
Produsent
Britop Lighting

BRITOP Lighting ble etablert i Bierawa og er et firma med mål å designe og produsere lys tilpasset kravene til de mest krevende kundene.

Ved å introdusere de nyeste teknologiske nyvinningene kan BRITOP Lighting lage trender i lys industrien, og produktene gir en merkbar økonomisk og miljømessig fordel.

Takket være profesjonelle designere og en moderne produksjonslinje kan BRITOP Lighting produsere moderne lamper med kvalitet og nyskapende design.