Meny
Meny

Flame solcelle lykt 4-i-1 med lyssensor

0.3W
Pris fra: 350,-
Inkl mva.
Flame solcelle lykt 4-i-1 med lyssensor is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

HvitHvit
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E62 480-07-H
Produktbeskrivelse
Flame er en lykt som kan benyttes på fire forskjellige måter. Den kan monteres på vegg eller som portstolpelampe, på spyd eller som blomsterstolpe.

Lampen lyser med bevegelig flamme og benytter ett stykk oppladbart batteri (medfølger). Lampen lyser inntil fem timer ved fulladet batteri. Alle nødvendige deler følger med for de ulike bruksmåtene.

Solcelledrevet dekorlys. Lader i dagslys og tenner når det blir mørkt. Lyser til det ladede batteriet går tomt eller lyset kommer tilbake.
Mål: Bredde: 15,5 cm
Høyde som blomsterstolpe: 63 cm
Høyde som portstolpelampe: 35 cm
Produsent
Star Trading

Star Trading ble grunnlagt i 1985 av Ellinore og Christer Johansson. De har ca. 40 ansatte som designer, utvikler og selger julelys og dekorativ belysning. De har økt utvalget av LED-lys og batteridrevet lys som brukes året rundt. Det meste av produksjonen foregår i dag på uavhengige fabrikker i Asia. Deres første produkt, Adventstjerner i metall, produseres fremdeles i deres lokaler på 17.000 kvm i Svenljunga, Sverige. I Europa er Star Trading en av markedslederne i sin bransje med et bredt nettverk av samarbeidspartnere.