Meny
Meny

Decklight Point, sett med 4 dekorlys, diameter 3,2 cm

0.5W
1810,-
Inkl mva.
Decklight Point, sett med 4 dekorlys, diameter 3,2 cm is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E95 3803736
Produktbeskrivelse
Dekorativ armatur med frostet glass for effektfull belysning, både innendørs og utendørs. Hele armaturhuset er laget i rustfritt stål (SUS 316) og er utstyrt med 0,5W LED, samt 0,5 m gummikabel med hurtigkoblinger. Leveres i både kit og enkeltvis. Som tilbehør finnes en 12V DC plug-in trafo og skjøteledninger. Ferdig kit inneholder 4 stk armaturer, 3 stk forlengelseskabler og 1 stk plugin trafo IP44 med 5 m kabel.

Om ønskelig kan flere lamper kobles til settet. Ekstra lamper finnes under tilbehør nederst på denne siden. Maksimalt 12 lamper til medfølgende transformator.

Effektbelysning for innfelling i vegg, gulv, mur etc. også utendørs. For markering av terrasser, nedtrinn, murer, trapper m.m.

Settet leveres med plugg-inn transformator. Dersom du ønsker å montere dette som fast installasjon, kan 12V DC transformator kjøpes i tillegg.

Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og
elektrisk utstyr? Les mer...

Mål: Diameter: 3,2 cm
Dybde: 2,2 cm
Hulldiameter: 2,8 cm
Farge på lyset 3000 Kelvin
Lysstyrke: 5 Lumen (x4)
Kan dimmes? Nei
Materiale: Rustfritt stål (SUS 316)
Produsent
HideALite

Varemerket Hide-a-lite eies av Elektro Elco AB som i dag har en markedsledende posisjon. Elektro Elco AB har lang erfaring med å velge ut de beste produktene for det nordiske sinnet og vårt spesielle klima.