Meny
Meny

Curf skrivebordslampe, høyde 54 cm

60W
1563,-
Inkl mva.
Curf skrivebordslampe, høyde 54 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

HvitHvit
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E66 03613/01-H
Vi har flere modeller i Curf-serien. Her finner du Curf fra Lucide
Produktbeskrivelse
Curf skrivebordslampe er laget i kryssfiner og kan tiltes. Lampen er i skandinavisk stil med utbredt bruk av treverk og metall. Lampen leveres med bryter på den stofftrukne ledningen. Velg ønsket farge på lampen for leveringstid.

Lyspære medfølger ikke.
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 54 cm
Bredde: 20 cm
Dybde: 40 cm
Lengde ledning: 150 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Vekt: 2 kilo
Materiale: Kryssfiner / Metall
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.