Meny
Meny

Cona bordlampe, høyde 40 cm, Sort

40W
992,-
Inkl mva.
Cona bordlampe, høyde 40 cm, Sort is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 45675/01/30
Vi har flere modeller i Cona-serien. Her finner du Cona fra Lucide
Produktbeskrivelse
Cona er en moderne og funksjonell bordlampe i skandinavisk design. Foten er i betong og stammen er i sort stål. Lampeskjermen er i sortlakkert metall og kan vendes og roteres.

Bryter på ledningen. Lyspære medfølger ikke.
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 40 cm
Bredde: 14 cm
Dybde: 21 cm
Lengde ledning: 180 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Vekt: 1,5 kilo
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.