Meny
Meny

Philips Hue Phoenix bordlampe, Utvidelse (restlager)

9W

Vanlig pris: 1680,-

Special Price 990,-

Inkl mva.
Philips Hue Phoenix bordlampe, Utvidelse (restlager) is available for purchase in increments of 1

Levering: 1 stykk omgående

Varekode: E20 915005048501
Vi har flere modeller i Phoenix-serien. Her finner du Phoenix fra Philips Hue Connected Lighting
Produktbeskrivelse
Philips hue Phoenix-bordlampe kan dimmes og gir både varmt og kjølig hvitt lys, slik at du kan velge fargetonen du føler for i øyeblikket. Koble til det trådløse hjemmenettverket via hue-broen (følger ikke med) for å få enkel kontroll via smartenheten.
Philips Hue har fire lysinnstillinger som skaper optimal belysning til de daglige aktivitetene. Energize gir deg kjølig og levende belysning for litt ekstra energipåfyll. Concentrate sørger for at du kan ha fullt fokus på jobben med finjustert klart, hvitt lys. Read sørger for optimal varm hvit belysning som ikke belaster øynene – perfekt når du leser en god bok. Relax har en myk glød av varmt hvitt lys som hjelper deg med å slappe av.

Skap den riktige stemningen med ulike toner av vakkert, naturlig hvitt LED-lys. Bruk appen på smartenheten til å stille inn alle slags hvittoner, fra kjølig, energigivende dagslys (6500 K) til beroligende varmt og hvitt lys (2200 K).

Hue Phoenix har en 3D-struktur som gir lampen et stiligere utseende og gir god spredning av lyset. Lampens overflate har et sekskantet mønster som fanger opp og reflekterer lyset, noe som skaper en skinnende effekt. Effekten endres avhengig av hvor du befinner deg i forhold til lampen. Dette gjør hue Phoenix til en dynamisk og oppsiktsvekkende dekorgjenstand i hjemmet, selv når lyset er slukket.

Juster lysstyrken til Philips hue-lyskilden på en enkel og sømløs måte via smartenheten. Du trenger ikke å installere nye ledninger eller montere en veggdimmer.

Mål: Høyde: 32,3 cm
Diameter: 30 cm
Forventet levetid: 20 000 timer     Mer informasjon >>
Vekt: 2,3 kg
Materiale: Syntetiske materialer og metall
Produsent

Philips Hue Connected Lighting

Se alle våre produkter i serien Philips Hue