Meny
Meny

Clyde vegglampe, 2700K 350lm, Moodmaker™ stepdim, Sort

5W
432,-
Inkl mva.
Clyde vegglampe, 2700K 350lm, Moodmaker™ stepdim, Sort is available for purchase in increments of 1
Dette produktet er midlertidig utsolgt og forventet på lager hos Nordlux 25 Oktober 2020. Leveringstid inn til oss er inntil 7 virkedager. Ved bestilling i dag vil produktet bli reservert og sendt oss så snart det er tilgjengelig. Du vil bli oppdatert dersom det skulle oppstå ytterligere forsinkelser, og kan når som helst avbestille produktet eller ordren i sin helhet.

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Varekode: E10 2010821003
Vi har flere modeller i Clyde-serien. Her finner du Clyde fra Nordlux
Produktbeskrivelse
Clyde vegglampe er en moderne lampe med innovativt design. Lampen har tre forskjellige lyseffekter fra hovedlyset i senter og en ytre ring under lampeskjermen. Et trykk på bryteren aktiverer alt lys fra senterlyset og den ytre ringen. Andre trykk på bryteren aktiver kun senterlyset, et tredje trykk aktiverer kun den ytre ringen. Lampehodet kan roteres og armen kan tiltes 130 grader. Tekstiltrukket ledning.

Bryter på lampen. Integrert LED-belysning.

Ledning kan tas bort og lampen kan kobles til veggbryter (fast montering). Moodmaker Stepdim vil fungere på samme måte fra veggbryter som på lampens bryter.
Ledning Med ledning og stikk
Betjening Med step-dimmer
Mål: Høyde: 10 cm
Bredde: 10 cm
Fremspring: 13,6 cm
Diameter lampeskjerm: 8,5 cm
Lengde ledning: 150 cm
Farge på lyset 2700 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 80
Lysstyrke: 2 x 350 Lumen
Forventet levetid: 25 000 timer     Mer informasjon >>
Materiale: Metall / Plast / Tekstiltrukket ledning
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.