Meny
Meny

Clyde bordlampe, 2700K 350lm, Moodmaker™ stepdim, Sort

5W
769,-
Inkl mva.
Clyde bordlampe, 2700K 350lm, Moodmaker™ stepdim, Sort is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E10 2010835003
Vi har flere modeller i Clyde-serien. Her finner du Clyde fra Nordlux
Produktbeskrivelse
Clyde bordlampe er en moderne lampe med innovativt design. Lampen har tre forskjellige lyseffekter fra hovedlyset i senter og en ytre ring under lampeskjermen. Et trykk på bryteren aktiverer alt lys fra senterlyset og den ytre ringen. Andre trykk på bryteren aktiver kun senterlyset, et tredje trykk aktiverer kun den ytre ringen. Lampehodet kan roteres og armen kan tiltes 130 grader. Tekstiltrukket ledning.

Bryter på ledningen. Integrert LED-belysning.
Betjening Med step-dimmer
Mål: Høyde: 40,7 cm
Bredde: 15 cm
Dybde: 25,5 cm
Diameter lampeskjerm: 8,5 cm
Lengde ledning: 150 cm
Farge på lyset 2700 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 80
Lysstyrke: 350 Lumen
Forventet levetid: 25 000 timer     Mer informasjon >>
Lysspredning: 120°
Materiale: Metall / Plast / Tekstiltrukket ledning
Annet: Bryter på ledningen
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.