Meny
Meny

Chicago 2 spotskinne, lengde 35 cm

10W
X2
319,-
Inkl mva.
Chicago 2 spotskinne, lengde 35 cm is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 8 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E10 47450032
Vi har flere modeller i Chicago-serien. Her finner du Chicago fra Nordlux
Produktbeskrivelse
Chicago Spotskinne er en fin liten lampe fra Nordlux med GU10 sokkel. Lampen kommer i børstet stål. Medfølgende pærer er ikke dimmbar og har varmhvitt lys.

For fast montering, ledning medfølger ikke.
Mål: Bredde: 35 cm
Høyde: 16,8 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Materiale: Metall
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.