Meny
Meny

Chamber 5W LED, lengde 31 cm (restlager)

5W

Vanlig pris: 235,-

Special Price 179,-

Inkl mva.
Chamber 5W LED, lengde 31 cm (restlager) is available for purchase in increments of 1

Levering: 1 stykk omgående

Varekode: E10 84626101
Produktbeskrivelse
Smart benkebelysning.

Lampen erstatter lysrørarmaturer som tidligere fantes under kjøkkenskap. Det er mulig å koble inntil tjue lamper sammen. Bryter på hver enkelt lampe. Det er mulig å sku av og på hver lampe uavhengig av lampen ved siden av. Lampene kan settes direkte inn i hverandre om flere benyttes, alternativt kan også kan medfølgende skjøteledning for viderekobling brukes.

I hver forpakning ligger en ledning for strømtilkobling på 180 cm, skruer og to festeklips. Lampen er med integrert LED og gir mye og godt lys.

Mål: Høyde: 3,56 cm
Lengde: 31,2 cm
Bredde: 2,75 cm
Lengde ledning for tilkobling: 180 cm
Lengde ledning for skjøt: 15 cm
Farge på lyset 3000 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 80
Lysstyrke: 400 Lumen
Kan dimmes? Nei
Lysspredning: 150°
Materiale: Plast
Annet: Ledning med eurostikk
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.

Dokumenter

Tilgjengelige dokumenter: