Meny
Meny

Canto vegglampe, 2x5W LED, valgfrie lysåpninger

5W
X2
695,-
Inkl mva.
Canto vegglampe, 2x5W LED, valgfrie lysåpninger is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

GalvanisertGalvanisert
GråGrå
HvitHvit
SortSort
StålStål

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E10 77571001-H
Vi har flere modeller i Canto-serien. Her finner du Canto fra Nordlux DFTP
Produktbeskrivelse
Er du i tvil om du vil ha en utendørslampe, hvor lampen lyser opp, ned eller begge deler. Med Canto behøver du ikke å ta beslutningen på forhånd. Det følger nemlig med en rekke mønstre med lampene, som gjør deg til lysdesigner. Du velger selv lysets form og retning. Alt avhengig av ønsker.

Lampen har 5 års garanti fra produsent.

Canto vegglampe i stål anbefales kun til innendørs bruk, da den ikke er tilstrekkelig beskyttet mot rust.
Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og
elektrisk utstyr? Les mer...

Ledning Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Betjening Uten bryter/dimmer
Mål: Høyde: 10,5 cm
Bredde: 8,8 cm
Fremspring: 10 cm
Farge på lyset 3000 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 80
Lysstyrke: 700 Lumen totalt
Forventet levetid: 25 000 timer     Mer informasjon >>
Tilleggsinformasjon
Produsent
design for the people - Nordlux

Design For The People

Fra idé til begeistring

Å skape noe er ikke kunst – begeistring er en kunst.

Dette er vårt motto hos Nordlux. Vi har begeistring i tankene når vi designer nye produkter som både er interessante og fremtidsrettet. Vi elsker utviklingsprosessen fra idé til et ferdig produkt.

Vi er heldigvis omgitt av mennesker som foretrekker å gå hele veien i stedet for å inngå kompromisser. Mennesker som ikke er redde for å bruke albuer og intelligens, og hvor innovasjon ikke er noe nytt. Hos Nordlux starter alle suksesser med innovasjon. Kun på den måten kan vi forsikre oss om at våre produkter følger globale impulser – og ligger ett skritt foran.

Design For The People er for alle som verdsetter klassisk og nytenkende belysningsdesign. Vi følger vår visjon om å utvikle designlamper til en pris som inkluderer alle. Designet har en nordisk vri og er tiltenkt alle mennesker i hele verden. I produksjon jobber vi med form og funksjonalitet på hvert enkelt design. I våre løsninger tar vi alltid høyde for mennesker og miljø.

Bak Design For The People produktene står anerkjente, danske designere. De elsker å utvikle lamper som pynter og forfører, og hvor et vakkert utseende går hånd i hånd med funksjonaliteten.

Designer

Bønnelycke MDD

Bønnelycke mdd Bønnelycke er drevet av en uovertruffen trang og et ønske om å jobbe konstruktivt og innovativt. Bønnelycke startet sin karriere med design av lamper, møbler og innredning i 1988. Han oppnådde raskt status som en ukonvensjonell arkitekt med humor og fantasi. «Det kunne være morsomt» og «naturligvis kan det la seg gjøre» er uttrykk som blir flittig brukt i hans virksomhet. Bønnelycke MDD er et tverrfaglig designfirma med både nasjonal og internasjonal erfaring. Vi er perfeksjonister med profesjonell nysgjerrighet. Vi tilbyr et bredt spekter av designdisipliner, alt fra arkitektur og innredning, møbel- og produktdesign til kommunikasjonsoppgaver, grafisk design og nettdesign.

Se lamper designet av Bønnelycke mdd

Dokumenter

Tilgjengelige dokumenter: