Meny
Meny

Bugia PL3 taklampe, dimbar 3x15W LED 2700K 3600lm

15W
X3
9309,-
Inkl mva.
Bugia PL3 taklampe, dimbar 3x15W LED 2700K 3600lm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

GullGull
HvitHvit
KobberfargetKobberfarget
KromKrom

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E50 161013-C-H
Vi har flere modeller i Bugia-serien. Her finner du Bugia fra Studio Italia Design
Produktbeskrivelse
Bugia PL3 taklampen er designet enkelt og samtidig meget dekorativt. Bugia PL3 har 3 LED lyskilder i runde former, som gir en indirekte og direkte belysning uten å blende, for å skape den rette atmosfære til innredningen. Bugia PL3 er meget velegnet i store rom som kjøkkenet og stuen er, da den gir en fantastisk belysning, samtidig med at den er enkel og dekorativ hvile øynene på.

Bugia PL3 taklampe er en del av en serie lamper fra Studio Italia, som kombinerer godt lys med meget god fargegjengivelse (ra90) og lekker design. Lampen har hvit ramme og ulike farger på skjerm. Velg farge på skjerm for leveringstid. Bugia PL3 taklampe leveres med integrert dimbar 3x15W LED.

Bugia dimmes med fasesnitt.
Mål: Bredde: 51 cm
Lengde: 52,5 cm
Høyde: 3 cm
Farge på lyset 2700 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 90
Lysstyrke: 3600 Lumen
Kan dimmes? Ja
Materiale: Metall/Plexiglass
Produsent
Studio Italia Design

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia. Studio Italia Design har en meget høy kvalitets- og design-standard som benytter den prestisjetunge merkingen: “Made in Italy.”

Studio Italia Design benytter kun de beste materialene, slik som munnblåst glass i kombinasjon med rustfritt stål, messing og aluminiumsdetaljer i et stort utvalg utførelser.

De utvikler skreddersydde kreasjoner som representerer en ideell blanding av kvalitet, form, funksjon og ’state-of-the-art’ teknologi. På grunn av disse egenskapene er de ofte benyttet av verdenskjente arkitekter, ingeniører og designere. Studio Italia Design produkter er tilgjengelig i over 90 land.

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia.

Designer

Andrea Tosetto