Meny
Meny

Bugia PL2 taklampe, dimbar 2x15W LED 2700K 2400lm

15W
X2
5945,-
Inkl mva.
Bugia PL2 taklampe, dimbar 2x15W LED 2700K 2400lm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

GullGull
HvitHvit
KobberfargetKobberfarget
KromKrom

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E50 161007-H
Vi har flere modeller i Bugia-serien. Her finner du Bugia fra Lodes
Produktbeskrivelse
Bugia PL2 taklampe har runde former og to lyskilder, som gjør den enkel og samtidig unik. Bugia PL2 har en belysning med harmoni mellom indirekte og direkte lys uten å blende, dette gjør at den er velegnet i allrommet på kjøkkenet og i entreen.

Bugia PL2 taklampe er en del av en serie lamper fra Studio Italia, som kombinerer godt lys med meget god fargegjengivelse (ra90) og lekker design. Lampen har hvit ramme og ulike farger på skjerm. Velg farge på skjerm for leveringstid. Bugia PL2 taklampe leveres med integrert dimbar 2x15W LED.

Bugia dimmes med fasesnitt.
Mål: Lengde: 52,5 cm
Bredde: 32 cm
Høyde: 3 cm
Farge på lyset 2700 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 90
Lysstyrke: 2400 Lumen
Kan dimmes? Ja
Materiale: Metall/Plexiglass
Produsent
Studio Italia Design

Lodes - Studio Italia Design i ny drakt

Lodes er en italiensk virksomhet som spesialiserer seg på designerlamper og -belysning. Lodes ble etablert i 1950 og har i mange tiår gått under navnet Studio Italia Design - et internasjonalt kjent og høyt verdsatt merke som står bak en mengde flotte lamper til moderne omgivelser. Du kjenner sikkert pendlene Random, Kelly, Nostalgia og Skyfall..

I sin lange levetid har det italienske designfirmaet stadig utviklet og tilpasset sin identitet til tidens trender - en utvikling som også har hatt innflytelse på virksomhetens navn og merke. Man har tidligere (med stor suksess) endret både navn og logo, og derfor er transformasjonen fra Studio Italia Design til Lodes et naturlig skritt på veien.

Da Lodes het Studio Italia Design, hadde virksomheten fokus på eksklusive lamper med stor funksjonalitet, stilren eleganse og et moderne uttrykk. Og slik er det fortsatt når du kjøper en Lodes-lampe.

Lodes er uten tvil blant de ypperste lysdesignerne i verden, så uansett om du er på jakt etter en Lodes-lampe eller en lampe fra Studio Italia Design, får du garantert flotte lamper til hjemmet. Hos Lodes har man nemlig fortsatt fokus på de dyder og verdier som gjorde Studio Italia Design til en internasjonal stjerne. Det er ’Made in Italy’ på sitt aller beste.

Lamper fra Lodes = moderne italiensk design

Har du hatt sans for lampene til Studio Italia Design, vil du få stor glede av de moderne lampene fra Lodes. De er nemlig skapt i deres ånd, med en eksklusiv stil som gjør at du og andre designelskere fortsatt kan nyte godt av flott italiensk design.

Lodes har mye å by på når det kommer til moderne belysning. Det gjelder bl.a. pendler, taklamper, vegglamper og bordlamper. Derfor fører vi et stort utvalg av deres stilfulle lamper i vårt sortiment, der du naturligvis også har mulighet for å kjøpe lamper fra andre kjente lampemerker.

Designer

Andrea Tosetto