Meny
Meny

Bugia PL2 taklampe, dimbar 2x15W LED 2700K 2400lm

15W
X2
7419,-
Inkl mva.
Bugia PL2 taklampe, dimbar 2x15W LED 2700K 2400lm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

GullGull
HvitHvit
KobberfargetKobberfarget
KromKrom

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E50 161007-C-H
Vi har flere modeller i Bugia-serien. Her finner du Bugia fra Studio Italia Design
Produktbeskrivelse
Bugia PL2 taklampe har runde former og to lyskilder, som gjør den enkel og samtidig unik. Bugia PL2 har en belysning med harmoni mellom indirekte og direkte lys uten å blende, dette gjør at den er velegnet i allrommet på kjøkkenet og i entreen.

Bugia PL2 taklampe er en del av en serie lamper fra Studio Italia, som kombinerer godt lys med meget god fargegjengivelse (ra90) og lekker design. Lampen har hvit ramme og ulike farger på skjerm. Velg farge på skjerm for leveringstid. Bugia PL2 taklampe leveres med integrert dimbar 2x15W LED.

Bugia dimmes med fasesnitt.
Mål: Lengde: 52,5 cm
Bredde: 32 cm
Høyde: 3 cm
Farge på lyset 2700 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 90
Lysstyrke: 2400 Lumen
Kan dimmes? Ja
Materiale: Metall/Plexiglass
Produsent
Studio Italia Design

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia. Studio Italia Design har en meget høy kvalitets- og design-standard som benytter den prestisjetunge merkingen: “Made in Italy.”

Studio Italia Design benytter kun de beste materialene, slik som munnblåst glass i kombinasjon med rustfritt stål, messing og aluminiumsdetaljer i et stort utvalg utførelser.

De utvikler skreddersydde kreasjoner som representerer en ideell blanding av kvalitet, form, funksjon og ’state-of-the-art’ teknologi. På grunn av disse egenskapene er de ofte benyttet av verdenskjente arkitekter, ingeniører og designere. Studio Italia Design produkter er tilgjengelig i over 90 land.

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia.

Designer

Andrea Tosetto