Meny
Meny

Bugia PL1 taklampe, dimbar 15W LED 2700K 1200lm

15W
4129,-
Inkl mva.
Bugia PL1 taklampe, dimbar 15W LED 2700K 1200lm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

GullGull
HvitHvit
KobberfargetKobberfarget
KromKrom

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E50 161001-C-H
Vi har flere modeller i Bugia-serien. Her finner du Bugia fra Studio Italia Design
Produktbeskrivelse
Bugia PL1 har en rund form, som understreker taklampens enkle, men unike uttrykk. Bugia PL1 har en harmoni mellom indirekte og direkte lys, uten å blende, så det gir mulighet for å skape den rette atmosfære til innredningen. Bugia PL1 taklampe er ideell som dekorativ belysning i entreen og gangen, eller på kontoret. Bugia PL1 taklampe er en del av en serie lamper fra Studio Italia, som kombinerer godt lys med meget god fargegjengivelse (ra90) og lekker design. Lampen har hvit ramme og ulike farger på skjerm. Velg farge på skjerm for leveringstid. Bugia PL1 taklampe leveres med integrert dimbar 15W LED.

Bugia dimmes med fasesnitt.
Mål: Diameter: 24 cm
Høyde: 3 cm
Farge på lyset 2700 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 90
Lysstyrke: 1200 Lumen
Kan dimmes? Ja
Materiale: Metall/Plexiglass
Produsent
Studio Italia Design

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia. Studio Italia Design har en meget høy kvalitets- og design-standard som benytter den prestisjetunge merkingen: “Made in Italy.”

Studio Italia Design benytter kun de beste materialene, slik som munnblåst glass i kombinasjon med rustfritt stål, messing og aluminiumsdetaljer i et stort utvalg utførelser.

De utvikler skreddersydde kreasjoner som representerer en ideell blanding av kvalitet, form, funksjon og ’state-of-the-art’ teknologi. På grunn av disse egenskapene er de ofte benyttet av verdenskjente arkitekter, ingeniører og designere. Studio Italia Design produkter er tilgjengelig i over 90 land.

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia.

Designer

Andrea Tosetto