Meny
Meny

Bryton bordlampe i tre og porselen, høyde 33 cm

25W
731,-
Inkl mva.
Bryton bordlampe i tre og porselen, høyde 33 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

HvitHvit
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E66 13528/01-H
Produktbeskrivelse
Sjelden har en bordlampe vært så allsidig som Bryton. Denne lampen er den ultimate kombinasjonen av materialer. Bryton er minimalistisk, vakker og unik i sin enkelhet. Lampeskjermen er laget av porselen som gir fra seg en flott glød når lampen er tent. Stativet er laget av tre og betong. Med det vellykkede ekteskapet med materialer ser Bryton bra ut i stuen eller på soverommet med sin elegante design.

Bryter på ledning. Lyspære medfølger ikke.
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 33,2 cm
Bredde: 14 cm
Dybde: 18,8 cm
Lengde ledning: 170 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.